Okulumuzun Tarihçesi

 

 Atatürk İlköğretim Okulu 1986 yılında 5 derslik olarak yapılmıştır. Bu okulda 2003 yılına kadar eğitim ve  öğretim yapılmıştır. Bu okulun yetersiz kalması sonucunda 2003 yılında faaliyetine başlayan bu günkü modern binamız yapılmıştır. 

480 öğrencilik pilot okul projesi kapsamında yapılan yeni okulumuz 16 derslik, 2 ana sınıfı,  2 laboratuar, spor salonu, konferans salonu, kütüphanesi, bilişim teknoloji sınıfı, çok amaçlı sınıfı,kaynaştırma destek odası  diğer birçok bölüm, basket sahası ve çevre düzenlenmesi ile gayet düzenli ve modern bir yapıya sahiptir.

Okulumuz 12400 metrekare alan üzerine yaklaşık 2500 metrekarelik bir oturuma sahiptir. Okulumuz 4 katlı olup her türlü bölüm ve bölümlerde kullanılan sınıf ve büro malzemelerine sahiptir.

Okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır.İkinci kademede derslik sistemi uygulanmaktadır. Uygulanan ders programları dışında "Ders dışı etkinlikleri kapsamında  basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi ve halk oyunu çalışma programları" uygulanmaktadır.Ayrıca öğrencilerimizi sınavlara hazırlamak amacıyla sınavlara hazırlık ders kursları düzenlenmektedir. Öğrencilerimize ders çalışma ortamları hazırlanmaktadır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi